mbsg-header-1 mbsg-header-2

Onderhoud & reparaties

Wij zijn een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatiewerk aan uw Mercedes-Benz.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen? Sluit hem bij ons af! Nu rijden, straks betalen? Ook dat kan via onze partners!

Lees meer

Afspraak maken

Maak online een afspraak. Vul eenvoudigweg ons formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Lees meer

Maas Auto’s is uw ervaren Mercedes-Benz specialist. Als officieel aangesloten garagebedrijf bij de MB Specialistengroep (MBSG) staan wij garant voor topkwaliteit occasions. Wij beschikken over een ruime showroom met een wisselend aanbod occasions, een uitstekend uitgeruste werkplaats en service afdeling. Het onderhoud aan uw auto is bij Maas Auto’s in goede handen. Wij kennen de auto die u gekocht heeft en bij een mogelijke reparatie beschikken we over originele Mercedes-Benz onderdelen. Ook wanneer u de auto niet bij ons gekocht heeft bent u bij ons aan het juiste adres voor het onderhoud van uw auto en een uitstekende service. U bent bij Maas Auto’s altijd verzekerd van kwalitatief hoogwaardige materialen.

Als lid van MBSG werken we samen met een landelijk netwerk van ondernemers met een groot Mercedes-Benz hart. We wisselen onderling kennis en activiteiten uit. Voor u als klant heeft dit het voordeel dat u een aantal zekerheden heeft, zoals twaalf maanden garantie en mobiliteitsgarantie.

Ook importeren wij jonge occasions voor u direct uit Duitsland. Daarnaast bieden we u advies bij de aanschaf dan wel inruil van uw auto. Of het nu gaat om een betalingsregeling voor de auto, het afsluiten van de verzekering of het afhandelen van uw inruil, wij staan voor u klaar.

Wij verwelkomen u graag in onze ruime showroom en goed uitgeruste werkplaats in Velddriel.

slide maasautos 3

ACTUEEL

Aangesloten

facebook breed

 


Maas Auto's

Gespecialiseerd in Mercedes-Benz

Tel: 0418-637414
info@maasautos.nl

staticmap

Social Media

Volg ons ook op social media

icon-facebook

MBSG: Gespecialiseerd in Mercedes-Benz

Lees meer

Waarom MBSG?

  • Nieuwe en gebruikte auto's

  • Officiële uitleesapparatuur

  • MBSG-garantie

  • MBSG-mobiliteitsgarantie

  • Verzekeringen & schadeherstel

  • Leasing & financiering